mandag 31. oktober 2011

Vi e beredt!

Halloween.. STOR dag for barna! Nesten like stor som bursdag! Store og små skumlinger snek sæ rundt mellom husene i kveld. Naboen serverte pølser og marshmellows på bålpanna og gresskarsuppe med chilli ute i mørket! Koselig men skuuuuuummel kveld :)








søndag 30. oktober 2011

Inspirasjon fra Spania?






Vært på besøk hos bestevenninna mi i Oslo! De har fått nytt hus og der trivdes æ godt! Så fin atmosfære og kule detaljer! De har akkurat flytta hjem fra utlandet. Møbler ble solgt i Spania og nytt kjøpt i Norge. Det vil si at huset e uten alt unødvendig stæsj man samle opp gjennom årene :)  Ikea og Designtorget er mye besøkt i det siste vet æ....










torsdag 27. oktober 2011

Stuestæsj



Ser du fotoalbummet med bukken på? Det har æ kjøpt på et handicraft marked i Australia. Damen lagde de fineste fargerike album og alle er signert inni. Boksen e en gave fra to fine venninner fra hjembyen, trefigurene e handlet som suvernir fra vårt besøk på Rarotonga. Ellers e det mye lopper og bruktfunn å finne hjemme i stua vår... ha en fin ettermiddag alle som leser. Arti å se at det mange som kikke innom bloggen min.

tirsdag 25. oktober 2011

Søndagsmiddag hos svigerinna





















































 
 













































Beste som fins på en søndag. Søndagsmiddaginvitasjon - og vi fikk selv bestemme desserten. Det ble jo så klart snurreboller. Den dama lager verdens beste gjærbakst!! Fikk lov å ta bloggebilder av det fine hjemmet deres. Nyt bildene og bli inspirert. Gjennomført og strøkent e det!

Cornflakesboksen e eldstedatteras postkasse på utsiden av rommet. Bildeveggen e familien sin minnevegg fra et utenlandsopphold. Legg merke til sengegavelen - hjemmelaget :)

mandag 24. oktober 2011

Julegavetips til tanter eller vertinnegave ...

Det nærme sæ jul og svigemora til ei venninne e svært produktiv. Venninna mi viste frem sakene hun lager på vinklubben og gjett om det ble mye salg. Her va det mange som handlet tøfler i poser, håndlagde gaveesker og sjokoladeplate"beslag" og kort. Æ e nok litt mer retro i smaken men syntes sakene hun lager er fine. Bare å ta kontakt om dere vil bestille :) Hun lager i ønsket farger og fasong.