mandag 30. januar 2012

Magasinlykke

Eksempel på en god dag på jobben e når sjefen kjøper inn en hel haug nye interiørmagasiner! Da kan æ gå å kikke på de og glede mæ til helgen for da kan æ låne de med hjem:)

Ha en super mandag!

søndag 29. januar 2012

i 2012 da altså...


DA har æ stor planer om å sy! Sy fine puter til sofaen faktisk! DET skal æ gjøre nemlig... ikke idag da.. men en vakker dag i 2012

torsdag 26. januar 2012

Middag til kvelds


For sånn har det blitt hos oss..kjapp skive etter jobb og skole,  trening først så blir det middag til kvelds

tirsdag 24. januar 2012

Play Doh kunst



Har en liten kunster i hus!
Morro å se og høre på mens hun lager forskjellige figurer .. De får en historie og et navn etterhvert som de skapes! Nå ligger de til tørk og æ fikk ei lita ugle med magnet bakpå som allerede henger på whiteboarden:)

Ha en fin dag folkens



søndag 22. januar 2012

Kveldskos.. det e januar og vi i familien har bestemt at no skal vi spise og leve sunnere! Tar litt tid den der kuttinga av frukt men gud så godt det smake når det e ferdig.....  

lørdag 21. januar 2012

Wiii endeli!! Montana har flyttet inn






Har ønska mæ Montanahyller i en hel evighet... planla faktisk kor de skulle henge da vi bygde huset for 3 år sia. Det e derfor vi har forsterka gipsveggen bak der hyllene henger:) Har faktisk leita etter billigere kopier men kom ikke frem til nokka som tilsvarte. Mannen i huset syntes innkjøpet va dyrt.. da svarte æ han at det e fordi du e vant til at alt æ handle kommer fra loppis eller finn.no .:) innimellom må det være lov å kjøpe noka man VIRKELIG ønske sæ. Enig?


fredag 20. januar 2012

Alternativ pynt?

Dette e mannen min sitt bidrag til hjeminnredning! Ølbiler med reklame for Tuborg i lysslynge! De fikk stå fremme i julen og litt ut i januar... nå tjener bollen igjen som oppevaring av frukt!

torsdag 19. januar 2012

Gjenbruksbutikken i Stokke har flyttet til Sandefjord



DET e æ fornøyd med! Har funnet mange skatter i Stokke og nå har æ gjort den først handelen i Sandefjord. Det e de fine SAGA fatene fra Figgjo Flint.. måtte prøve sette Mano koppen min på koppeplassen :) De e nok ikke å finne på Gjenbruksen...


Va forresten ikke der alene i går... Veldig mange mennesker innom  .. flere enn mæ som like å gjøre et kupp!

onsdag 18. januar 2012

Pakke fra Darling Things


Wiii! I kveld skal æ montere ballene på lysslyngen og snart skal de pynte opp hjemme hos mæ :)



Her på badet henger den første lysslyngen som kom i posten fra Ylva :)

tirsdag 17. januar 2012

Drømme mæ bort ...



Har mest lyst å sitte i den deilige frokostavdelinga til dette hotellet istedet for å lage den selv for så å gå på jobb.... Det blir jo ikke no penger av det akkurat så man må vel på jobb! Lov å ta en pause innimellom og æ håpe vi får tid og råd snart til et lite hotell opphold :)

Ha en deilig dag...hilsen drømmeren!

mandag 16. januar 2012

Digg til fjells


























Borte bra men hjemme best! Kjennes veldig bra ut å starte uka frisk og opplagt etter mange timer ute til fjells. Været va perfekt - ikke for kaldt, ingen vind og ingen snø! Har prøvd både bortoverski og telemarkssvingen:) jammen blei det tid til afterski på hytta med medbragt rødvin og snacks! Hytta vi e så heldig å få låne e bittelita men full av kosestemning! Trudde ikke æ skulle si det her men det e tom trivelig å vaske opp for hånd!

Når helgene brukes til fjells blir det jo mindre tid til hussysler hjemme. Hverdagen går så himla fort! Snart helg igjen og da skal vi holde oss i byn! Blir fint det også..

søndag 15. januar 2012

Litt datatrøbbel...


Vi har vært til fjells i helga. Der e det ikke internett men prøvde mæ på en publisering via Ipad og linje via mobil.. det ble et ganske så tomt innlegg:) og nå e bilde og tekst helt borte. Jaja!

Får få til litt mer uka som kommer :)

Ha en behagelig kveld folkens!

torsdag 12. januar 2012

Denne uka gikk fort



Det ble jo nesten ikke tid til blogging .. Sånn e det når nyttårsforsettene tar tid.. Det dreie sæ mye om trening... og mye om trening MED barna! Skulle jo tatt bilde av oss selv da hele familien sto opp kl 6 om morran og tok sæ en joggetur! Det ble med den ene morraen.. men vi har trent på ettermiddagene:)

Ha ei super helg alle som e innom! Helga e jo her allerede i morra! Vi reise til fjells og satser på masse frisk luft, skikjøring og masse kos.

søndag 8. januar 2012

Sove snart



Vi har vært på hyttetur i helgen. Super deilig med skiføre og oppholdsvær. Årets første skitur unnagjort og det ga mersmak. Ikke for det.. senga på hytta e kjempegod den, men senga hjemme e bare best!

Ha ei fin uke!



fredag 6. januar 2012

Kinavri og kakespisende fe!




Ja ..ser jo det at disse to bildene ikke har så mye med hverandre å gjøre akkurat men ville gjerne vise frem minijuletreet som har fått plass i kjeksboksen æ kjøpte på marked i Shanghai og fine feen min som må passe på kaka si så pusen ikke kommer å forsyne sæ sjøl :)

Så går det mot helg igjen og DA skal vi reise på hyttetur!

torsdag 5. januar 2012

Grafitti


Alltid vært så fasinert av grafittikunst... dette e knipset i Fredrikstad.)

tirsdag 3. januar 2012

Mat til fuglene

Fuglene må jo også få mat.... dette e et lite prøveprosjekt med fuglefrø og delfiafett i pepperkakeformer!

Må innrømmet at prosjektet ble ikke helt vellykket... det ble ingen stjerner og hjerteformer.. de smuldret fint opp da vi prøvde å ta de ut av formen...men fuglene liker de vel servert på brettet sitt uansett:)


søndag 1. januar 2012

Slapp dag..


Syns at livet e ganske så fint for tia! E egentlig i mot sånne bokstaver som sier HOME og LOVE osv.. men disse va jo så retro og passet jo fint på vaieren vår! Prosjekt va ment for jula .. vi får se kor lenge de får henge:)


Da e det slutt på julekos og fri ... hverdag for oss her i huset i morra...