mandag 27. februar 2012

Mere hyttestoff



Hyttetur dreie sæ mye om mat og kos. Uka som gikk dreide sæ veldig mye om akkurat det, men også masse utetid.Vi har stått på ski og aket med ungene. Egentlig så va det litt vemodig å reise hjem. Det e fordi det e siste gang vi får bruke denne hytta som vi har pusset opp så fint. Hytta skifte eier dessverre :(




søndag 26. februar 2012

No skal du få se ei hytte med skikkelig fin og gjennomført stil










































Det har vært vinterferie i Vestfold uka som har gått, og vi har vært til fjells!

Det har skjedd mye nytt på denne hytta siden sist vi va på besøk. Nytt bad, nybehandlede gulv, fikset på kjøkkenet, ny hjemmelaget sengegavl og nytt stasj! Me like:) liker du?




onsdag 22. februar 2012

E det ikke fint....

























Ukjente er venner vi enda ikke har møtt! Tenk på det du! Det e gøy å bli kjent med nye mennesker. Det beriker faktisk livet ditt. Det mener no hvertfall æ. Dette fine fatet fant æ på Gjenbruksen sammen med vasene/stearinlysestaken. Deilig det med en dag uten særlig store planer. Eneste planen e en tur innom bruktbutikken og Europris for å kjøpe et garnnøste! Livet e herlig stadig vekk:)

Ha en toppers dag og du...tør du snakke med sidemannen på bussen eller i køen på butikken eller i garderoben på treninga! Du blir glad av det garantert!  Det skal ikke så mye til, si noe hyggelig og du får et smil tilbake :)

tirsdag 21. februar 2012

Veldig fornøyd..

Vil du vite koffør?

Det har lite med egg og sushi å gjøre :)

Æ e så fornøyd fordi æ har klart å finne ut av saker når det gjelder blogg og layout og facebookside og sånnt:). Fant ut kor æ bytta farge fra rødt til hvitt helt tilfeldig idag. Fant et verktøyikon som det bare va å klikke på :) gjett om æ har jobba for å finne ut av det..hehe.. dette skjønte du kanskje ikke mye av men å bytte skriftfarge har vært litt av ei utfordring på ett bestemt sted i bloggen. Fått mange tips fra medbloggere og jammen fikk æ fjernet kodingen for dokker som kommentere .. det e bare å kommentere i vei nå!

og du.. sushien min smakte laaaangt fra så godt som Sammys Sushi i Sandefjord....SAMMYS anbefales


mandag 20. februar 2012

Bloggetreff forrige lørdag i Tønsberg

Det e jo så hyggelig å møte andre som e mer en gjennomsnittet interessert i interiør! Vi va innom flere butikker i Tønsberg som feks 13 oppe ved sykehset, Fretex, Åhlens og Lune hjem. Vi skulle innom en bruktbutikk som va stengt... den får vi ha tilgode til neste gang:)


Snille Ida med bloggen Interiørdrops hadde med goodiebags med nydelige innpakkede småsaker fra
Ringen på bilde over kommer fra goodiebagen! Bruker den hver dag og synes den e kjempefin 


Æ hadde med kamera men med flatt batteri... Har derfor fått låne noen bilder fra Hobbysvimsa. Ta en titt på bloggen hennes her  http://www.hobbysvimsa.blogspot.com/





Det ble vi fire som møtte opp til slutt! Ida med Interiørdrops, Irja med BareKreativ og Linda med Hobbysvimsa


søndag 19. februar 2012

Bollesøndag




Denne helga har vært fantastisk avslappende og hyggelig!Vi har hatt tid til bollebaking idag! Det e egentlig svigerinna mi sin jobb for ho lage faktisk verdens beste gjærbakst! Det e vi alle i familien enige om. Men øvelse gjør mester ikke sant?






Mannen lo av kringleforsøket mitt og knipset bevisbilder av først kaka og så bakern ( mæ)
Han hadde ikke trua .. men etterpå måtte han innrømme at kringla smakte ustoppelig usedvanlig  fantastisk bra!! Hehe den som ler sist ler best smilesmile! 

Og til slutt vil æ takke for tips snille bloggere! Den frustrerte loppedilladama får fortsatt ikke byttet farge på den røde skriften i bloggen da.. Finner fortsatt ikke hvor det skal endres for at akkurat dette feltet skal endres... Finner alle de andre stedene under avansert men ikke den der ...%¤#/%&/;) Ny header laget bare i Picasa får bli neste prosjekt :)) Kodegreia e no fikset!!  No e det bare å kommentere i vei! Trur æ har ordna sånn at andre uten tilknytning til konto kan kommentere anonymt. Bare å prøve! Veldig hyggelig med kommentarer altså! Blir kjempe gla!

Loppedillas bloggeutfordringer


I helgen hadde æ bestemt mæ for å prøve å få til ny header med bilder. Plundret i timer for å få frem noe som lignet nogenlunde det æ hadde sett for mæ. Fortsatt e det et grått felt til høyre som æ ikke ane korsen æ skal bli kvitt. Ser jo at oppløsninga på bildene har blitt dårligere men det e vel ikke mer å vente når æ har kopiert fra word til word paint, til picasa og så til mine bilder. Sikker en helt annen vei å gjøre det på men har jo ingen å spørre! River mæ litt i håret her men det e rart med det ka man får til bare man ikke gir opp.
Veldig fornøyd med mæ sjøl da æ fikk kjøpt ekstra lagringskapasitet da! DET gikk smertefritt og fort:)

Men korsen e det hos mæ...e det sånn at dokker må skrive inn kode for å kommentere på innlegg hos mæ? Hvis det e tilfelle skal æ jammen plundre litt til  for å se om ikke det kan fjernes:)

Noen som vet kor æ endre fargen på skriften til teksten "her finner du i hovedsak blabla.."? leter og leter ...:)

Det e jo gøy med utfordringe e det ikke??

Ha en fortsatt fin dag og kanskje vinterferie???