torsdag 31. januar 2013

onsdag 30. januar 2013

Kusmi Tea..


























Kusmi Tea idag også men idag har æ to gjester i selskapet mitt - To små som drikker sukker med te:) 
Ha en behagelig kveld!

Denne tiden på året drikk æ mye te. Favoritten min e Kusmi Tea. Fikk LØV te av venninna mi og den va jammen også go! Viktig å kose sæ i hverdagen - enig?

tirsdag 29. januar 2013

Teselskap for en!


Idag har æ gjort et kupp! Sprang innom Tinnies Hus i lunsjpausen for å kjøpe en ny boks Kusmite. Der va det 50% på nettopp Kusmi tea! Perfekt. Ny smak denne gang og den va go:)

Mann e på reise og barna e på overnatting hos besteforeldre derfor ble det BO BEDRE, te og smågodt på mor i kveld:)  Kos dæ du åsså!

mandag 28. januar 2013

Fine mandagen


Vi e igang! Middag, trening, klesvask, tømme oppvaskmaskin, rydde, rydde, rydde, betale regninger, gå over lekser, handle, organisere bowlingevent for klassen til minstemann, lage kvelds og nå SOFA!  Blir så innmari fornøyd når æ rekk å gjøre alt det som æ planlegg for dagen. Idag e en sånn dag:)


søndag 27. januar 2013

Fjellet i helga





Vi har vært til fjells i helga! Vi har virkelig kosa oss og slappet av. Fått testet skikunnskapene, både nedover og bortover, spist masse og tatt badstu. Badstu ønske æ mæ hjemme altså. Mannen min mener det blir bare brukt med en gang også blir det med det. Hmm.. kan hende han har rett. Da e det desto bedre når man får muligheten til å koke sæ skikkelig innimellom. Sprang ut å lagde engler i snøen og inn i varmen igjen:) morro!

Sjokket var stort da vi så naboene våre på nyheten på kvelden. Det har vært storbrann og redningsaksjon nede i gata vår. Nabogutten reddet muligens to liv i helgen. Stakkars de som har mistet alt de eier. De materielle godene e vel ingenting å regne så lenge man kom fra det med livet i behold....

Ha ei fin fin uke dokker som e innom å hilse på!

Veronika :)

torsdag 24. januar 2013

Kan ikke komme på..


Hei igjen!
Tenker og tenker. Klare ikke komme på hvor lungebordet du ser på bilde kommer fra. Fikk spørsmål fra ei dame som har sett det her på bloggen og æ tenkte æ skulle google litt for å finne ut kor det kom fra. Vet det kommer i flere størrelser og farger, med hylle under eller uten. Kjøpte det på nett av ei hyggelig dame som pakket det pent og sendte med en personlig hilsen og en liten presang. Noen der ute som kjenner det igjen og som kan hjelpe mæ med min langvarige hukommelsessvikt?



onsdag 23. januar 2013

tirsdag 22. januar 2013

Så havna vi i sofaen igjen


Tirsdag kveld og ungene i seng. Deilig med ei stille stund. Æ har prøvd yoga i dag og no prate vi om sommerferieplaner. Livet e ikke så verst selv på en tirsdag:)

mandag 21. januar 2013

Mandag


Mandag ja.. men snart e det fredag:) Gjelder å være litt optimistisk! Deilig å gå fra jobb idag å ha nådd å gjøre alt æ hadde liggende i MÅ GJØRE idag bunken. Full fart hjem, middagslaging, lekser, klesvask, trening og etterpå slappe av i sofaen. Mandagen ble jo ikke så verst likevel :)

Ha ei riktig fin uke folkens!

Veronika




søndag 20. januar 2013

Endelig ble det egg



Dattera i huset drømme om å bli bonde. Da det ble tid for tannregulering inngikk vi et kompromi. Vi sa ja til 3 høner mot reggis. Foreløbig har vi EI.. Startet med massevis av kyllinger og endte opp med kun EI høne og 14 haner! Hanehold i et tettbebygget strøk e ikke særlig populært så hanene har måtte flytte etterhvert som de har begynt å gale. Høna LOVE ville ikke legge egg ...ikke før heromdagen. Etter det har den lille søte høna lagt nesten ett egg om dagen. No har vi spist kortreist mat til frokost. Eggene va kjempegode!

lørdag 19. januar 2013

Her er TVen vår! NIB utfordrer..





Sånn har vi organisert oss med TVen som samlingspunkt. Stuen vår blir stort sett brukt til kos foran TVen. Glasshyllene e kjøpt på Finn.no ( ..og knakk før vi fikk den inn i bilen. Skulle vært en etasje til men pytt pytt) De hvite hyllene på veggen e fra Montana. TVen og fjernkontroll styre for det meste gutta her i huset:)  Nokka må jo de også få bestemme hihi!

Fortsatt god helg til dokker!

Veronika

fredag 18. januar 2013

Grønt kjøkken




Endelig e den her igjen! FREDAG!

Ser du lyset på kjøkkenet?  Det har vi på lån akkurat nå. Lyset skifter farge og naboene tenker kanskje at det e disco på kjøkkenet :)

Ha en fin fin kveld!

torsdag 17. januar 2013

Kjøkken - litt fornyelse





Vi har foretatt en liten ommøbelering igjen. Stakkars mannen må bære sofaer sammen med mæ opp i 3. etg og ned i 1. etg. igjen en måned senere. Han hadde fortjent en pris siden han finn sæ i alle prosjektene mine...

Fortsatt superfornøyd med STRING hyllene mine! Mannen trudde æ planla nye "hyller" til mæ sjøl når æ fortalt ka de kosta. Nå står de der og angre ikke et sekund.

Kikket på bilder fra da vi akkurat flyttet inn og ser jo no at huset begynne å bære preg av at vi bor her. Det e ikke like sterilt og hvitt som utgangspunktet her va.

Må nok vente litt med neste forslag som koste litt. Det e nemlig å bytte ut benkeplata på kjøkkenet. Vil mye heller ha ei lysegrå tynn steinplate der :)

onsdag 16. januar 2013

Fortgjort middag

Da e vi i gang.. jobb, foreldremøter, kjøre hit og dit, trening og KLESVASK! Erre mulig! kom ikke inn på vaskerommet idag..
Da e det kjekt med kjapp mat :)
God kveld til alle som hilser på!

Veronika

tirsdag 15. januar 2013

Sofakos


Den brune skinnsofaen kjøpte æ på et loppemarked i høst. Den skulle stå på kjøkkenet men ble flyttet opp i stua i anledning jul. Vi trengte nemlig plassen for å kunne dekke til selskaper. Syns den passet fint her opp så her står den fortsatt :)

mandag 14. januar 2013

Godt og varmt inne


Det e minus åtte og stjerneklart ute. På vandring gatelangs kikke æ på hus og inn vinduene der æ går forbi. Klare ikke la være. Tenke på ka alle driv med der inne og e nysgjerrig på korsen folk har det. Gjør du også det eller e det bare mæ?
Hjemme hos mæ sjøl stoppa æ opp og knipset et bilde. Hjemme hos oss overlates ikke mye til fantasien. Vi har så store vinduer at det blir som å se oss på en TV. Glemmer det når æ e inne selv men fikk en reminder her idag ja.. Dersom du lurte sitter gutta å spiller kort på kjøkkenet :))

søndag 13. januar 2013

Byttekveld


























Dette e årets happening!

For mæ som elske skattejakt på loppemarked og gjenbruk passe dette mæ perfekt. Vi rydde i skapene våre og samler i sekker til byttekvelden. Dette arrangere vi en til to ganger i året og alle glede sæ. Vi har med klær som ikke passe, ting vi e lei av og klær som bare rett og slett ikke blir brukt. Flere av favorittplaggene mine kommer faktisk fra tidligere byttekvelder. I år hadde vi loddtrekning på klærna flere ville ha. Æ fikk den grå skinnjakken:) jippi!

Dette anbefales altså! Ta en titt i skapet ditt. Helt sikker mye som henger der som e for fint til å gi til Uff..Bare å samle sammen en gjeng. Det e HELT sikkert flere der ute som vil bli med:)

God søndag til dokker. Æ skal no kose mæ med å pakke opp sekken min med nye klær :)

Veronika

lørdag 12. januar 2013

Helg


Nyter kaffe og straks frokost.. eller brunsj :)
I kveld skal jentene ha byttekveld og æ glede mæ stort. To søppelsekker med klær e sortert ut og æ klar for skattejakt blant mine venninners avlagte klær

God helg til dokker

Veronika

onsdag 9. januar 2013

Midt i mellom


Fant frem dette bilde av huset på landet og tenker at det snart e på tide å møte vennina mi igjen :)
De har fått to store vofser - små nå men skal bli gedigne om litt! Hadde vært koselig å hilse på de også..

tirsdag 8. januar 2013

Tenker på loppemarkedsesongen

Da skal æ jakte på sånne stoler.. I julen hadde vi manko på ekstra stoler. Disse tar liten plass, kan stables og e gode å sitte på. Teller ned til loppesesongen skal starte...

søndag 6. januar 2013

Nytt år nye muligheter

Æ har vært på kickoff med jobben noen dager - gøy og motiverende! Live Landmark holdt et glimrende foredrag om stress og positiv tenking. Fikk hvertfall mæ til å tenke at dersom livet skal være bra må man selv sørge for det og det går på innstillingen din. Tenk positivt og ikke la stresset ta dæ og mæ:)
Skal jammen gjøre litt innsats for at dette året skal bli bra og med meningsfylt innhold ..ja også skal æ ha det gøy på veien! Bort med stemmen som sier nei det klare du ikke og ja til nye muligheta og masse smiill.

onsdag 2. januar 2013

Fløtekarameller og washitape


Fant denne oppskriften på fløtekarameller på Klikk.no - Kan anbefales:)

Ingredienser
100 g smør
2 dl kremfløte
100 g sukker
1 dl lys sirup
1 ts vaniljesukker
Fremgangsmåte
(Gir ca. 50 stk)

Alle ingrediensene has i en kjele og kokes opp.
Det hele skal koke under omrøring i ca 10 - 15 minutter. Koketiden avhenger av koketopp og type kjele.
Når det begynner å tykne og får en lysbrun farge, sjekker man temperaturen på karamellmassen med et termometer. Temperaturen skal være 118 grader.
Hvis man ikke har et steketermometer, kan man sjekke temperaturen med "karamelltesten". Da tar man en dråpe med karamellmasse og dypper i kaldt vann. Kan dråpen rulles til en kule er massen varm nok.
Hell massen over i en teflon belagt brødform eller lignende. Er ikke formen teflonbelagt må man dekke bunnen med bakepapir.
La massen avkjøles i formen i noen timer og kutt den opp i passende biter og pakk de inn i cellofan papir.

Kommer muligens litt sent detta.. siden de fleste tenker salat og et bedre liv hihi!