mandag 14. februar 2011

Morro med tapet


Utgangspunktet var veldig hvitt og ganske kjedelig... synes resultatet ble kjempebra! så grønt og fint atte! :)  Den lille veggen der tenkte vi va unnagjort på kun kort tid. Tok jo ikke veldig lang tid heller da! En lørdag formiddag med en kaffepause midt i ...

3 kommentarer:

 1. Hei og takk for kommentar på bloggen min! Det var fint, for da fant jeg veien inn hit. :) For et fantastisk flott hus dere har. Vi drømmer også om å bygge et funkishus, men drømmetomta er ikke så lett å finne... Er det et ferdighus eller er det arkitekttegnet dere har?

  Det ble stilig med den tapeten! Det gjør seg med litt fargeklatter. Men selv er jeg ikke så flink til å bruke det...

  Ha en fortsatt fin kveld! :)

  SvarSlett
 2. Den tapeten er såå kul! Skikkelig frisk og fin. Og for et pent hus dere har. Det teppet med ullkuler. er det lov å spørre ca størrelse og pris? ;)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så morro! gjester på bloggen min:):)

  Kjempefornøyd med husbyggingen! Huset vårt er et Blockwatnehus som er gjort om på og tilføyd en takterrasse samt en kloss på toppen som er stue. Tror det er det første funkishuset de har satt opp.
  Drømme tomt ja... ikke lett det der... drømmetomten koster jo skjorta!
  Vi har fradelt ei tomt i hagen på det forrige huset vi bodde i. Veldig liten tomt men det gjør ikke mæ nokka.. ikke spesielt glad i den plenklippingen - dessuten har vi jo terrasse på hele taket!

  til Fargebarn/Husbygger i Klepp
  Tusen takk for kompl til huset! Ullkuleteppet har mål 170x230, husker ikke helt prisen ... tror det kostet 2-2.500 ..
  Ha en super dag!

  SvarSlett