mandag 15. august 2011

Dette innlegget handler om fest - sommerfest

Har ei venninne som akkurat har hatt bursdag - rund dag og det måtte feires skikkelig! I hele vinter har tankene hennes dreid sæ om den store sommerfesten! Det ble bare så vellykket! Planlegging har jo alt å si .. ja åsså været da! Sol MÅ bestilles på utefester sånn e det bare.


Hestenes badekar ble vasket og gjort om til kjøleskap!
Helgrillet lam smakte fortreffelig og gutta ble imponert over grillen!Alle glass er i hard plast og merket med gjestenes navn!Hestene fikk åsså være med.. men bare bak gjerdet sitt.
Dette e bare ei av de 100 lyktene som sto vel plassert rundt oss!


Kjekt med traktor når alt skal fraktes opp og ned til stranden...


Loungeavdelinga..


Bordet snart ferdig dekket....Regnet høljet ned dagen før og dagen etter! Men sola skinte for bursdagsdama!Lysboblene er batteridrevne og pyntet så fint opp på brygga! Her va det nattbading hver time! 23 grader i vannet e jo ikke så verst! Da kan tom Loppedilledama ta et bad. Hmmm.. noe ufrivillig og med kjole ble æ kasta i vannet....


Festen ble super med anlegg og to dj-er (lokale riktignok :) )  ..da spilte det ingen rolle om bursdagsdama glemte helt de fine lyslyktene vi skulle sende opp med mørkeds frembrudd! Tar de ved neste anledning! Når man har tilgang til den fantastiske plassen må dette gjentas.. vi kan jo late som at det er en rund dag til neste år også??

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar