lørdag 24. september 2011

Like fornøyd som babushkakonene


Det e digg med helg og særlig når det e loppemarked i byen. Spratt opp av sengen når klokka ringte for det e viktig å komme når det åpne. Klare jo aldri å komme akkurat da men fikk handlet masse greier likevel. Dattera i huset har blitt like ivrig som mora si og spratt opp ho også!

Idag kikket æ etter skrivepult til dattera og kanskje et skap. Har nemlig fått midlertidig lov å ommøbele og innredet rommet til dattera sånn som æ vil! Skal ikke mer til for å glede mora! Vi fylte stasjonsvogna til randen og kjørte hjem blide og fornøyde begge to!
Som vanlig må æ tenke gjennom gode svar til mannen som garantert spør hva skal du med denne, hvor skal du plassere dette da type spm. Kom ikke på noe annet god svar på hvorfor æ kjøpte 2 stk.  60-talls kjøkkenstoler enn at æ syns de va fine!
I morra skal æ male strøk nr 2 på møblene og bare vente på besøk fra Ingrid som har Fjeldborg bloggen. Blir morro å møte dama som virkelig kan kunsten å blogge! Fint har ho det også :)

Fortsatt god helg!

2 kommentarer:

  1. Kos dere masse, hun har jo så bra stil den damen der også...bloggtreff er bra;) Snart får du komme over fjorden hit til Wilhelminehuset...det hadde vært koselig asså;))

    SvarSlett
  2. Gøy med oppussing av barnerom! Og at du endelig har fått lov er bra, du skrev jo hos meg at de hadde litt sterke meninger:-) Bra de har ombestemt seg ihvertfall, det skal bli gøy å se.
    Ha en god kveld!

    SvarSlett