tirsdag 11. oktober 2011

Hyttepuss på ei uke

Vi har kjøpt firmahytte på Fagerfjell! Har gleda mæ skikkelig til høstferien for da skulle vi pusse opp! Vi har pussa og malt i 3 daga fra morra til kveld. Bor ganske primitivt får man si. Ikke no kjøkkenutstyr men vi har en hybelkomfyr og vi har dusj :)

Begynne å kjenne det i male musklene ... med det e verdt det for no begynne det å bli fint.. i morra blir det tur til Ikea for å kjøpe kjøkkeninnreding og alt annet man måtte trenge! DET blir morro!

Her e bildeserie fra oppussinga! Glede mæ mer enn alle til å nyte et glass vin i ny sofa og se på kjøkkenet ferdig montert :) kanskje til helga...

Dette e utgangspunktet! så satte vi gang...
Ting tar tid.... mye lenger tid en det æ vil at det skal ta... men snart blir det fint...

Det kan bare bli bedre altså... men vi kosa oss tross rot og kaos..


 Kronegulvet Gapro e bært inn men ikke lagt ennå. Mannen skulle legge gulv mens damene gjør det e kan.. nemlig SHOPPE! Det nærme sæ tur til Ikea :)


Panellakken ble super kul - så litt grønn ut til å begynne med men det ble bra :)


Følg med å se resultatet etter 7 dagers oppussing.. publiseres i morra :)

2 kommentarer:

  1. Så gøy med hytteoppussing! Vi malte hele "furuhytta" vår for noen år siden, både gulver, vegger og tak ble lyse, og vi ble såååå fornøyde! Moro å se hvor lite som skal til, for et fantastiskt resultat :) Lykke til videre!!

    SvarSlett
  2. Så spennende med ny hytte! Oppussing tar alltid lengre tid enn hva man ønsker, jeg er midt oppe i alt rotet selv - her er det stua som blir malt og gulvet slipt :) MEN, det blir vel fint når alt er ferdig, gleder meg til å se resultatet både hos dere og hos meg :)

    SvarSlett