søndag 19. februar 2012

Bollesøndag
Denne helga har vært fantastisk avslappende og hyggelig!Vi har hatt tid til bollebaking idag! Det e egentlig svigerinna mi sin jobb for ho lage faktisk verdens beste gjærbakst! Det e vi alle i familien enige om. Men øvelse gjør mester ikke sant?


Mannen lo av kringleforsøket mitt og knipset bevisbilder av først kaka og så bakern ( mæ)
Han hadde ikke trua .. men etterpå måtte han innrømme at kringla smakte ustoppelig usedvanlig  fantastisk bra!! Hehe den som ler sist ler best smilesmile! 

Og til slutt vil æ takke for tips snille bloggere! Den frustrerte loppedilladama får fortsatt ikke byttet farge på den røde skriften i bloggen da.. Finner fortsatt ikke hvor det skal endres for at akkurat dette feltet skal endres... Finner alle de andre stedene under avansert men ikke den der ...%¤#/%&/;) Ny header laget bare i Picasa får bli neste prosjekt :)) Kodegreia e no fikset!!  No e det bare å kommentere i vei! Trur æ har ordna sånn at andre uten tilknytning til konto kan kommentere anonymt. Bare å prøve! Veldig hyggelig med kommentarer altså! Blir kjempe gla!

3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Kan du ikke bare prøve fra toppen. Da ser du hva som er i rødt... Om du skjønner? ;)

  SvarSlett
 3. Det finnes ikke joe som er så godt som fersk gjærbakst:) Flink er du:) Så bra det går an å kommentere uten ordrebekreftelse:) det blir lettvint og du får sikkert flere kommentarer også:)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett