lørdag 15. september 2012

Loppeskatter


Endelig fikk æ en loppelørdag!!
 Beste æ vet å gjøre en lørdag formiddag! Fikk med ei venninne som aldri har vært på loppis før! Tenk det da! Ho ble gjerne med igjen og fant flere fine ting.  Her e bilda av mine innkjøp. Kjempefornøyd med vinballong, julekuler, lysestake og serveringsfat i smashing farge.

Fant du no fint Stilleben Marianne?

4 kommentarer:

 1. Hei du! Utrolig hyggelig å hilse på deg på loppis! Jaaaaaaaaa! Fant mye fint. Kupp i mine øyne. Nydlig, gammlet skrin og masse fint i gammelt messing. Skal blogge loppseskatter i dag og i morgen. Det var faktisk et fint loppemarked med mye bra saker og ting. Du fant skikkelig bra ting. Jeg la merke til at du blinket deg ut vinballong, og det skjønner jeg. De er utrolig dekorative. Ha en fin kveld og om det ikke blir vin i ballong håper jeg det blir i glasset. Nyt kvelden. Du, så artig at venninnen din likte loppis. Nå har hun kanskje fått seg ny hobby? Klem fra M

  SvarSlett
 2. Jeg ser du har vært heldig! Kjempefine lopper!! Jeg kjøpte meg en blank vinballong med kurv, i forrige uke - kanskje den kan brukes som juletrefot? Jeg likte ALLE loppene dine. Fortsatt finfin helg til deg :)

  SvarSlett
 3. Så fine lopper du har funne! Alltid kjekt å gjere eit kupp! Du spør meg kva farge eg har på veggen i stova, den heiter; dyp mocca og kjem frå Jotun sin pure color-serie (heilt matt).

  Fortsatt fin helg til deg!

  SvarSlett
 4. Så mye fint du fant! Skikkelig godfølelse å gå på loppejakt og finne skatten :-)

  SvarSlett