fredag 5. oktober 2012

Guttepjokken har fått "nytt" rom

 


Så har vi bearbeidet poden i ett års tid. Å kvitte seg med den høye sengen va vanskelig for en liten gutt. Vi har hatt massiv opprydding i leker og stæsj. Mye har gått på dynga og nokka går i arv til andre smågutter :)

Helt sjokkert kor mye støv det blir bak møbler! God gutten ikke har astma ..

Resultatet ble kjempebra. Vi har kjøpt rammeseng og kommoder på Ikea, flyttet ned den gule seksjonen og hengt opp garderobeknagger på veggen. Litt kjøpslåing underveis ble det, men vi ble tilslutt enige om ka som skulle inn igjen. Les mor fikk viljen sin hihi!

Neste mann ut e storesøstera. DET blir ei utfordring. Se bare korsen rommet ser ut pt.


Dette blir prosjekt for helga...

2 kommentarer:

 1. Så fint rom guttepjokken har fått! Likte senga, bokhyllen og elsker det sengeteppet! Heldige han. Et slikt et har jeg vært på jakt etter leenge! Det er et skikkelig vattskatt-teppe! Lykke til med datterens romprosjekt - det blir garantert bra!

  SvarSlett
 2. Nå som ungene for første gang skal få egne rom, er jeg på jakt etter smarte ideer som gjør det lett for de (og meg) å holde rommene deres i orden. Syntes det var kjempesmart med kommoder under sengen! Kan jeg få spørre om hvordan rammemadrassen ligger inntil veggen? Har dere satt opp noe som støtte? Jeg bare antok at kommoden ikke var like dyp som sengen.

  Yplingen her skal få en vegg med skatetapet, så da tar jeg sjansen på å bestemme litt. Han er jo bare glad for å få et rom for seg selv.

  Byggeprosjektet vårt er forsinket, så vi flytter ikke inn før i beg av februar.
  Men da skal vi jo bo der da. Leeenge! Gud som jeg gleder meg til vi er i hus.

  Fin søndag te dæ og dine!
  Siw

  SvarSlett