torsdag 21. mars 2013

Jentetur til Sopot i PolenVi har reist mye til Polen på helgeturer i det siste. Sopot e et sted som kan anbefales. Ligger midt mellom Gdansk og Gdynia. Her er det bare noen få skritt mellom hver bar, kafe og restaurant. Maten er god og billig. Shoppingsenterene en liten taxitur unna, og SPA mulighetene mange.  Vi har prøvd både familietur og jentetur/guttetur. Er noe å finne på for alle :) Denne gang bodde vi på Sofitel Grand Sopot. Kjempebra hotell med spaavdeling og treningsrom i underetasjen. Det likte vi jentene på tur godt!

Kan anbefale Rucola restarant og Avocado om du skal dit ! Det er billig i Polen men jammen ble lommeboken tom. Det shoppingsenteret Galeria Baltica, e svært - 6 kilo ekstra i kofferten på vei hjem :)2 kommentarer:

 1. Så herlige bilder Veronica !!
  Jeg misunner deg denne turen, og unner deg selvfølgelig :)
  Ser mye god mat og drikke.
  Bildet hvor du har tatt av gjengen ovenfra ned og "lobbyen" var så KULT !
  Takk for at du delte disse bildene og erfaringen med oss.

  Janne

  SvarSlett
 2. Flotte bilder! :) Sopot er faktisk ideell for jentetur :) Og for meg er det mye lettere nå å reise dit, siden wizzair tilbyr den nye forbindelsen fra Kristiansand http://besokpolen.blogg.no/1368961265_reise_fra_kristiansan.html Jeg har så lyst til Spa-ferie der nå! :D

  SvarSlett