lørdag 13. april 2013

Fin lørdag med loppejakt

Vi har helgebesøk av min gode barndomsvenninne med barn og vofs ( se bilde :)). Vi har kosa oss skikkelig idag. Stått opp tidlig og møtte opp utenfor dagens store happening - LOPPEMARKED I RUNARHALLEN i regi av Sande og Mosserød skolekorps før klokka ti. Det  i GOD TID og uten å stresse. Perfekt start. Det ble ikke så mye med hjem denne gang. En retro campingstol og 14 stk kjøkkenkniver med hvitt skaft. Det e alltid hyggelig å gå på loppemarked der oppe fordi det e så mange kjente.

Vi rakk også innom et lite loppemarked i Larvik og den nyåpnede BRUKTN i Sandefjord. Kjempefin butikk. Det var visst flere som tok samme rute som oss idag - først loppis så bruktbutikken. Forelska mæ veldig i en sofa som æ ikke akkurat har plass til...Den får nok noen andre få gleden av :)

 Fortsatt fin lørdag til dokker!

Har du forresten sett at bloggen min har fått et ansiktsløft? Min gode venn Barbro som hjalp mæ å opprette bloggen har bidratt. Ganske fornøyd :) Skal få frisket opp headeren også en vakker dag.1 kommentar:

  1. Hei Veronika
    Så koselig at du tipset meg om bloggen din! Kan se vi deler gleden over bl.a gode loppefunn! :0) Morsomt at du også var på åpningsdagen på Brukt`n her i byen, kanskje vi møtes en av dagene til et godt kupp på den nye brukthandelen? : )

    Ha en fin dag videre!

    Klem Marthe

    SvarSlett