mandag 3. juni 2013

Byttefest!!!

Mannen lagde provisorisk solskjerming og vindskydd til oss på takterrassen. Fikk den kuleste vertinnegaven
15 flotte damer samlet for byttefest - blide og fornøyde
Nydelig vær skapte ei fin fin ramme og jammen fløy det et helikopter forbi med Bengt + Linda forbi - bryllup på Midtåsen like bak der vi bor
Det blir god tid til vin og skravling
Her er et lite utvalg av sko og smykker og parfymer
Tapasbord uten planlegging går helt fint. Masse godt både varmt og kaldt
Enorme mengder klær legges frem

Vi kose oss i finværet og stiller ut klærna
Kveldens yngste deltaker :) Ho fant masse fint ho åsså!Byttefest tid! Det e så gøy! Vi e en gjeng jenter som samles et par ganger i året for å bytte klær, sko, belter, vesker, parfymer og smykker. Alle rydder vi opp i skapene våre og tar med det som bare ligger der. Denne gang tok gjestene med en tapasrett hver siden invitasjonen va løs og alle som ville kunne bli med. Da blir det uansett nok mat til alle:) I år hadde vi med to nye jenter og det er bestandig trivelig. Gøy og bli kjent med noen nye og gøy å se hvor morro de også synes dette er. Fast rutine er å gå en kikkerunde først så sier vi klar ferdig gå. Da plukker vi det vi liker og prøver etterpå. Dersom det er noen plagg flere vil ha har vi loddtrekning. En annen ting som er fast rutine er at alle må skifte til et nytt antrekk før vi spiser. Det står alltid noen sekker med klær igjen når vi er ferdig. De blir levert videre til noen som trenger.

I disse gjenbrukstider er dette absolutt noe å anbefale. Æ for min del har fått mæ 3 nye kjoler, et par støveletter, et par Converse, 3 nye jakker og mye mer!

Prøv det du også! Det blir garantert en suksess!


5 kommentarer:

 1. Utrolig bra tiltak!

  Det overbygget på terassen så spennende ut gitt. Har du skrevet om det på bloggen? Vil å ha ;)

  SvarSlett
 2. Spennende idè. Burde være mulig å overføre til bytting av ting og tang. Hilsen Grethe

  SvarSlett
 3. For en genial ide! Dette tror jeg at jeg skal prøve å få til også :)

  SvarSlett
 4. Smart og kjempekos. Der skulle man ha vært :D

  SvarSlett
 5. Genialt! Absolutt noe flere burde gjøre og skulle gjerne vært med på noe sånt selv. Av en eller annen grunn kjøper man ofte plagg som bare blir hengende eller ikke falt helt i smak, og da er det bedre at noen andre kan finne nytten i dem :)

  SvarSlett