søndag 15. september 2013

LoppehelgGledet mæ stort til helgas loppemarked og jammen fant æ no fint denne gangen også! Gjør visst det hver gang ... Denne gangen ble det nye nattbord i retrostil. De e foreløbig i garasjen for en liten makeover. E faktisk ferdig med puss og oljing. De står i grunn bare på tørk og på vent. Vi holder på å pusse opp soverommet og dit inn skal de. Ser du vasen på bilde? Den hadde æ lyst å kjøpe men så kom det ei eldre dame mæ i forkjøpet. Ble litt skuffet akkurat da og tenkte jaja.. kan ikke ha flaks hele tiden. Etter ei stund kom damen bort til meg på loppemarkedet og lurte på om jeg hadde lyst på vasen. Ja sa æ og lurte på hvorfor hun ikke ville ha den selv. Da svarte hun fordi jeg synes du skal ha den :) Fikk noen tips til hvor æ kunne finne noen fine strå å sette oppi. Hyggelig opplevelse og æ smilte som ei sol. Fant masse mer også men må nok knipse litt bilder etterhvert for nå står det meste i oppvaskmaskin eller henger til tørk.

Ha en strålende uke:) 
Min plan kommende uke e å sluttføre soveromsprosjektet og rydde i klesskapet. Til helga skal nemlig jentene ha ny byttefest. Det e absolutt nokka å glede sæ til:)
Vil du lese om byttefesten vi hadde forrige gang kan du ta en titt her:) http://loppedilla-veronika.blogspot.no/2013/06/byttefest.html


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar