søndag 20. november 2011

En tung ide?
Har en meget kreativ nabofrue! Skjønte virkelig ikke ka ho mente da ho prøvde å forklare prosjektet med betong og lyspærer som skulle bli til knagger.. uansett, det ferdige resultatet ble super bra! kjempekule kangger i forskjellige størrelser og fasonger. Spørs om æ ikke må ønske mæ noen sånne til jul :)

6 kommentarer:

 1. tøffe!
  bor dere i Bodø? for dere var en ungd. bedrift som lagde slike, men la ned. Og nå er de ikke å få tak i. Men om hun lager er jo det knall!

  SvarSlett
 2. Helt rå spør du meg!! Rett og slett en lys idé (ho ho!) Klem

  SvarSlett
 3. De er kjempekule!!
  Du får detaljert forklaring inne hos LidenSkapelse hvis du vil prøve selv. Jeg har enda ikke prøvd det, men står på doto lista mi ;) sammen med tusen andre ting.

  Fin søndagskveill te dæ!
  Klæm

  SvarSlett
 4. Var gjesteblogger der i oktober, og jeg som lagde det innlegget ;)

  SvarSlett
 5. Har sett de flere plasser. :) Har ikke turt å prøvd å lage noe sånt selv. Tror ikke jeg klarer det. Av en eller annen grunn. Hehe. Men de er fine! Og hadde ikke sagt nei takk til de ihvertfall. :)

  SvarSlett
 6. Jeg var med i en ungdoms bedrift gjennom siste året på vgs. (Spire Design) hvor vi blant annet laget slike knagger. Utrolig kule,og faktisk ikke så vanskelig å lage som man skulle tro.Har vurdert å begynne å lage slike igjen, får se.

  SvarSlett