mandag 21. november 2011

Frustrert frue på nett...

Vært på hyttetur i helgen.. uten PC ..det vil si med PC men uten nett! Fikk nesten abstinenser jo! Kan vel ikke akkurat kjefte på ungene når de e hekta på data..:) Kastet mat i kjøleskapet og satte på en vask før æ havnet i sofaen med pc på fanget. Pønsket på flere ting i helgen.. det runde hvite bordet med trompetfot som skal gi plass til 8 sultne & tørste, ka e på kino i kveld, julekortbestilling, sjekke finnannonsen min, mail, bloggeverden, facebook etc ..
Lyst til å bytte ut den lille sofaen med en brun skinnsofa æ så på finn for lenge siden, fant ikke den igjen...
Lure også på kor æ fin lysslynge med store fargerike baller. Så de i en butikk i Edinburgh og angre skikkelig på at æ ikkje handlet...Det æ prøve å meddele e at det ikke e lett å finne frem i denne internettjungelen..
Luftet ideen om å bytte ut de tradisjonelle julekalenderne i år med et tre laget av plank malt i en sprek farge. Alle i familien va med på den og æ gleda mæ til å vise frem bilde æ vet æ en gang sparte på. Fant det ikke igjen på pcen og satte igang å søke på nett. Trur du æ fant det igjen? neeeei.... Noen som husker reportasjen? Sto i et interiørblad... tips på hvor æ kan søke mottas med takk :)

Hilsen ei som e veldig fornøyd med nett altså.....:)

3 kommentarer:

 1. Hei snuppa!!

  Hehe, kjenner frustrasjonen din helt hit;-) Og jeg skjønner deg godt, veldig godt! Håper du hadde det litt kos likevel da, *fnis*

  Lysslynge med fargerike baller har de iallefall hatt hos "13", har du sjekket der? Løp og kjøp;-)

  Jeg koste meg stort i går, veldig deilig! I dag er det skolearbeid som står på planen, ikke like kos.... hehe...

  Ha en super tirsdag da, søta!

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 2. Heisan
  Burde jo kommet ilende med dagsplan til deg, vi som bor i nærheten av hverandre! Og selvfølgelig ingen "sure" oppgaver!
  Kjenner igjen det data-abstinensene du beskriver... vi er nok flere som er hekta.
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett