onsdag 27. juni 2012

Denne gang med folk..

 Æ har hatt storfint besøk i helga! Min barndomsvenninne fra sånn sirka 30 år tilbake har vært på helgebesøk med gutta sine. Det e bestandig stas og vi har tusen ting å prate om. Gutta også..Her går det i kopiering av Skylanderfigurer..
og litt mat må vi jo ha..
 mens mannen tenke mest på fotball om dagen..

 tenke vi jente på helt andre ting som interiør og på hvor mange rynker vi har fått siden det bilde på veggen ble tatt..
 Venninna mi har flyttet litt langt vekk så det e ikke så ofte vi sees. Så når vi møtes har vi nånn faste ritualer.Vi må gå gjennom huset å se ka som e nytt siden sist. Venninna mi e minst like interessert som mæ i interiør også har vi ganske lik smak.. Etter endt besøk blir æ full av inspirasjon og tips til fornyelse. Kjekt det der.. Klesskapet må også gåes igjennom. Ka e nytt siden sist? Det e så deilig å ikke tenke middag og regninger for ei stund og heller fokusere på jenteting:)


mens barna holder på med litt her og litt der..
 åsså litt mer jenteting da.. :)


Takk for besøket søta, og snart skal æ ut å kjøpe hyller til bak sofaen, bestille stringhylle på kjøkkenet (når æ får råd), lysslynger til terrassen og bære opp blomsterpotter på taket! Vi sees og blogges!

4 kommentarer:

 1. Herlig du er og artig innlegg!! :D
  Dere har det helt fantastisk flott..

  SvarSlett
 2. Herlige bilder, og innlegg!
  Og ejg kan ikke unngå å se og synes at dere har det ja..helt fantastisk flott, som Interiør-drops sier.
  Det er ikke bra, men jeg kan ikke unngå å bli en smule misunnelig.

  SvarSlett
 3. Bra! Æ kommer snart tilbake å inspiserer!! Takk for suuuper helg, og St.Hansfeiring!! Du er som yoga og hip-hop på en gang. Full fart og får med deg alt som skjer, og relaxed på samme tid :-)

  SvarSlett
 4. Koselig med slike venninnebesøk. :)

  SvarSlett