søndag 13. januar 2013

Byttekveld


Dette e årets happening!

For mæ som elske skattejakt på loppemarked og gjenbruk passe dette mæ perfekt. Vi rydde i skapene våre og samler i sekker til byttekvelden. Dette arrangere vi en til to ganger i året og alle glede sæ. Vi har med klær som ikke passe, ting vi e lei av og klær som bare rett og slett ikke blir brukt. Flere av favorittplaggene mine kommer faktisk fra tidligere byttekvelder. I år hadde vi loddtrekning på klærna flere ville ha. Æ fikk den grå skinnjakken:) jippi!

Dette anbefales altså! Ta en titt i skapet ditt. Helt sikker mye som henger der som e for fint til å gi til Uff..Bare å samle sammen en gjeng. Det e HELT sikkert flere der ute som vil bli med:)

God søndag til dokker. Æ skal no kose mæ med å pakke opp sekken min med nye klær :)

Veronika

6 kommentarer:

 1. Så lurt å ha en byttekveld! Og så koselig å gjøre ner gøy ut av det!
  Ha en fortsatt Nydeligflott søndag!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 2. Synd jeg ikke kunne komme men vil komme sterkere tilbake neste gang :-) Artig at dere vidrefører denne ideen :-) God søndagskveld til deg snupp, klem fra Rikke

  SvarSlett
 3. Ser ut som dere hadde en superfin kveld!
  Dumt for meg at jeg ikke var hjemme før i 20-tiden på lørdag :-(
  Klem fra toppen

  SvarSlett
 4. Så artig å lage en liten fest ut av det. Dette må jeg og få til sammen med mine venner : )

  SvarSlett
 5. Hei! Kan du si noe om reglene dere bruke for bytting? Jeg har veldig lyst til å arrangere byttekveld selv, men trenger noen tips til gjennomføring:-)
  -Hege

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei du! Byttekvelden slik vi arrangerer det er veldig enkel. Alle tar med en sekk eller to med klær, sko, belter, smykker, parfyme etc. man er ferdig med. Alt henges og legges ut og aller får ta en runde å kikke litt. Nå sist plukket vi ut noen av de fineste tingene som flere hadde lyst på og hadde loddtrekning på disse. Ellers er det en-to - tre begynn! Vi samler det vi liker i en haug og prøver etterpå. Det som ikke passer henges tilbake og andre får sjansen. Det som blir til overs har jeg gitt til noen polske damer som gjerne henter. Sist gang ble det 6 søppelsekker til overs og det etter at alle har tatt med en sekk hver med nye klær! Det blir mye :) Lykke til med byttekveld! Det er veldig morro og en dag ingen vil gå glipp av:)

   Slett