torsdag 24. januar 2013

Kan ikke komme på..


Hei igjen!
Tenker og tenker. Klare ikke komme på hvor lungebordet du ser på bilde kommer fra. Fikk spørsmål fra ei dame som har sett det her på bloggen og æ tenkte æ skulle google litt for å finne ut kor det kom fra. Vet det kommer i flere størrelser og farger, med hylle under eller uten. Kjøpte det på nett av ei hyggelig dame som pakket det pent og sendte med en personlig hilsen og en liten presang. Noen der ute som kjenner det igjen og som kan hjelpe mæ med min langvarige hukommelsessvikt?2 kommentarer:

 1. Jeg vet ikke hvor det kommer fra!
  Men et fint bord var det ihvertfall!!
  Ønsker deg en NydeligFlott fredagskveld!!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 2. hhe. den hukommelsen er ikke alltid så lett å være venn med.
  Ja, det går veldig bra med meg :) Jeg vet ikke helt hva som skjedde, jeg byttet jo til wordpress men den ga meg litt motstand (det vil si at jeg ikke skjønte alt) - pluss at jeg ikke fikk helt til bildene mine der, så ja.. da ble det liksom stopp bare - et helt naturlig stopp.
  Nå bare jobber jeg meg en oppgave på skolen og gleder meg til å bli ferdig. Og da, kanskje jeg etter det kommer tilbake.
  Bare vent, så blir den oppdatert en dag. Jeg håper og tror hvert fall det kommer til å skje. Og da den gamle bloggen - ikke den nye som jeg ikke fikk helt til.. Hehe.

  Klem fra meg.

  SvarSlett