lørdag 9. april 2011

aaah... føltes helt herlig ut!

ÅRETS FØRSTE LOPPEMARKED E BESØKT...
Sto sammen med min gode nabo som også e passelig hekta på loppis og alle barna kl 10 å ventet på at dørene skulle åpne! Morsomt det øyeblikket når dørene åpnes og all prat stopper mens alle målrettet springer inn og fyller Runarhallen på få minutter! Fant mange fine skatter! De tingene som æ har som overordnet mål om å finne va ikke der denne gangen men det spille ingen rolle når man finn så mye annet som e spennende! Ser Kaspara fikk kjøpt noen av retrostoppene og leste på bloggen hennes at hun hadde møtt flere andre bloggere i seksjonen for stoffer! Æ for min del fant to ubrukte heklapledd samt et annet grått kjemfint et der borte, ja og ei plastmatte/strandmadrass (?) som va superfin og i perfekt stand.
Æ og min gode nabo handlet og handlet uten å tenke på korsen vi skulle få med oss alt hjem. Kjører toseters Smartbil for tiden :) vi måtte tilslutt tilkalle hente hjelp .. tatt i betraktning at vi nå i tillegg til alle loppene fikk med oss et par ekstra unger hjem!
Kjenner mange av loppearrangørene der i Runarhallen og de ler når de ser mæ bære mer enn æ klare!! En av de kommenterte at jaja .. ka sir mannen din? han blir vel mer bekymra dersom du kommer hjem uten noen ting!! hehe... ja det e en besettelse denne loppedillaen men morro e det! Nydelig sommervær va det åsså! Konklusjon = BRA DAG!


så en liten tur innom naboloppisen..
I neste innlegg kommer litt mer loppestoff som feks ka som ble med hjem :)

1 kommentar: