mandag 4. april 2011

For en fantastisk by!!

Æ har storkosa mæ i helga! Vært på helgetur i København. Bygningen e jo så flotte og historiske og for ikke å snakke om at som e inne i de! Har gått berserk på shopping til mæ sjøl.. litt dårlig samvittighet for pengebruken men gu så gøy! Tatt massevis av bilda og drukket rosevin i sola i Nyhavn. Skjønne jo at man bare må innom der å kjenne litt på vårstemninga for den va der i helga! Så masse menneska som nyt livet og fri! Kunne sitti der i timesvis å se på folk. Danska e flinke å kle sæ - hvertfall veldig mange....
Spist mat på morsomme steder som feks Nonnegården. Der kan man gå sæ vill i rare ganger og bli sjarmert av jentetoalettrommet! Vask i midten av det runde rommet. Hadde jo ikke valgt akkurat den tapeten hjemme men veldig riktig der. Lunsj og frokost på kafe Norden og kafe Europa - fiiine kafeer som kan anbefales!
Man burde være flinkere å ta ei weekend off i en storby! Det e jo ikke så langt. Hjemturen forøvrig ekstra lang siden flyet vårt snudde snuta si sørover etter å ha sirklet over Torp en liten time.. Kr. Sand og buss derfra va jo en liten nedtur men det kan jo ikke København ta skylda for! Konkludere likvel med ei superbra helg! Må blogge litt interiør fra Illums i neste innlegg.. ser ut for at all skriveplass e brukt opp nå! God kveld!

1 kommentar:

  1. København er herlig! Ikke vanskelig å svi av litt penger der nei... Gleder meg til å se bilder av hva du har kjøpt!

    SvarSlett