fredag 8. april 2011

DEN STORE LOPPEHELGA STÅR FOR TUR...


Glede mæ som en unge!!!! Beste og mest spennende som fins (nesten da) - de to store loppemarkedene i Sandefjord står for tur! Haukerød skolekorps og Sande og Mosserød skolekorps arrangerer!! Skal stå klar akkurat kl 10 når de åpne! Ka e æ på jakt etter? hmmm egentlig ikkeno spesielt men likevel hadde det vært morro å finne kniver som passer til gaflene og skjeene æ fant sist ... åsså et stort skap med glassdører som æ kan bruke som klesskap...åsså flere vaser...helst en stor en som kan stå på gulvet med greiner i...retrostoffer (for æ har jo planer om å sy puter)...campingseng... tjaaa det var vel det... finner sikkert no mer.. gjør alltid det!!! litt bekymra for at æ skal få plass i bilen min ( En to seters Smartbil ) stasjonsvogna e på verksted! Men det finnes alltids ei råd!  I fjor møtte æ tilfeldigvis naboen som har kassebil og han fikk med madrassen og jernsenga med sprinkler som æ bare måtte ha til bruk på terrassen :)og det va etter at senga va kjøpt... litt flaks må man ha...
I morra skal æ pakke sammen noen esker som skal leveres på loppis! da blir samvittighet så mye bedre når æ kommer hjem med haugevis med saker og ting (feks bomkjøp på loppis fra i fjor)....dessuten bruke æ argumentet at man faktisk støtte en god sak :)
GOOOOOD HELG FOLKENS!

5 kommentarer:

 1. Høres ut som en knall helg! Kos deg! :)

  SvarSlett
 2. Jeg skal også på den ene loppemarkede, men må vente heeeelt til søndag pga. jobb. Så kjedelig!
  Klem Madelén

  SvarSlett
 3. hei hei. oppdaget akkurat bloggen din og her likte jeg meg. jeg og elsker loppiser...
  masse lykke til med loppe-jakten.
  hilde

  SvarSlett
 4. Endelig var det loppemarkeder hos deg også, så bra. Lykke til med jakten! Håper du finner noe av det du er på jakt etter:-)

  God helg!

  SvarSlett
 5. Heisan!
  Så herlig den lile røde stumtjeneren er og de rosa/oransje vasene og det fiiine skrivebordet!
  Vet ikke om det var meg du så for det var flere deler av det blåblomstrete stoffet, men hadde personen langt lyst hår og lang offwhite strikkejakke var det meg.
  Håper du fant masse fint på loppis i dag!
  Fin helg videre!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett