torsdag 7. april 2011

Fått pakke i posten fra 2ispann

Så gøy å sitte i sofaen å handle på nett! så kjekt å hente pakken på butikken kun et par dager etterpå! så gøy å pakke ut di fine tingene som absolutt svarte til forventningene!
Barna fikk velge farge selv på leselyslampa og hvilke matbokser de ville ha, mor fikk velge farger på resten:) gulvteppet fra Rice va dessuten større enn forventet: :) :)

Her e nettadressa! anbefaler et besøk her...

5 kommentarer:

 1. Fine ting! Jeg har handlet mye på 2ispann, masse fint der!

  SvarSlett
 2. ååå..de har så mye fint i den butikken :-)
  Også lilla og oransje da, fine fargene!

  SvarSlett
 3. Love the images... I am going to have to get a dictionary to work on the language! So nice meeting you out here... I posted to your facebook as well... Eric and I had a laugh while unpacking when he came across the t-shirt... Be sure to check out OK GO... they have some great video's on YOUTUBE.. (the treadmill one is the best.)

  SvarSlett
 4. Heisan!
  Det gulvteppet tok kaka! Jeg elsker rosa og oransje sammen, helt helt nydelig var det!
  Ja, så gøy at det endelig er et loppis på våre breddegrader også! Har jo lest om Oslo-beboere som har løpt på loppis de siste helgene. Antar at det er det litt mindre loppemarkedet i Runarhallen nå..(?) Husker jeg var på et i fjor før det store hvor de bare brukte et rom og ikke den store hallen.
  Fin senkveld til deg, så sees vi kanskje i loppemodus!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett
 5. Hei på deg, så fine lamper, de får jeg lyst til å herme etter. Blir spennende å se hva du har funnet på loppemarked, klem Wilhelmine

  SvarSlett